Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Миколаївський апеляційний суд з робочим візитом відвідали члени Комітету Верховної Ради України з питань правової політики

18 квітня 2024, 16:37

16 квітня 2024 року у Миколаївському апеляційному суді з робочим візитом перебували народні депутати - представники Комітету Верховної Ради України з питань правової політики на чолі з його керівником Денисом Масловим, Головою підкомітету з питань політичної реформи та конституційного права Максимом Дирдіним та членом Комітету з питань правової політики Олександром Васюком.

Під час візиту провели робочу нараду із суддями, в якій взяли участь голова та судді Миколаївського апеляційного суду, голови районних судів м. Миколаєва, Снігурівського, Жовтневого, Миколаївського районних судів Миколаївської області та Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області, Господарського суду Миколаївської області, Миколаївського окружного адміністративного суду, а також т.в.о. начальника ТУ ДСА України в Миколаївській області Олександр Стасюк та начальник ТУ ССО в Миколаївській області Ігор Кирник.

Під час наради представницька делегація познайомилася з організацією роботи судових установи, поспілкувалася з очільником Миколаївського апеляційного суду Ігорем Лівінським, обговорили з суддями апеляційного суду, районних судів та працівниками апарату специфіку роботи, обмінялися думками щодо законопроектної діяльності. Також оглянули приміщення, яке завдяки зусиллям та підтримці членів Комітету Верховної Ради України з питань правової політики, Державної судової адміністрації та за погодженням Вищої ради правосуддя отримало фінансування на завершення капітального ремонту.

Крім того, було приділено увагу питанням, пов’язаним з реальними викликами та досягненнями судів регіону в умовах війни, перебігом судової реформи в Україні та реалізацією в Миколаївській області проєкту з оптимізації загальних місцевих судів.